Coniferen snoeien


Coniferen worden veel in tuinen gebruikt als haag of als natuurlijke erfafscheiding die vogeltjes aantrekt, in plaats van een 'kale' houten of betonnen schutting. De meest voorkomende coniferen die als haag gebruikt worden zijn de Thuja en Decupressus.

Wanneer Coniferen snoeien?

Coniferen snoeien kan het beste twee keer per jaar: in mei - juni en in september-oktober. Hoe vaker de conifeer wordt gesnoeid, hoe voller deze wordt.

Hoe coniferen snoeien?

Een conifeer snoeien is het makkelijkst met een heggenschaar. Begin altijd van onder naar boven te snoeien zodat het snoeisel gelijk om de grond valt en niet in je werk. Snoei altijd eerst de zijkanten en vervolgens de bovenkant. Snoei de conifeer niet te kort maar ook niet te lang, kortom snoei het aangegroeide weg.

Waarmee coniferen snoeien?

Een conifeer snoeien kan het beste met een heggenschaar op accu. Wij adviseren hiervoor de HSA 66, 45 cm, met AP 115 en AL 300 Krachtige accuheggenschaar.

Coniferen bemesten

Om een groene volle haag te behouden dient deze te worden bemest. Hiervoor kunt u Landscaperpro Flora gebruiken het voordeel daarvan is dat u maar éénmaal in maart - april hoeft te bemesten.

Coniferen bestellen

Voor een mooie erfafscheiding bestelt u coniferen bij Garden RoyaalTop
Copyright Garden Royaal 2017 - Algemene voorwaarden
 Copyright Garden Royaal 2017