Tuinonderhoud Wassenaar

Tuinonderhoud Wassenaar

Regelmatig tuinonderhoud is ook voor u in Wassenaar een onvermijdelijke klus. Dit kan echter per tuin een geheel andere betekenis hebben. Geen tuin is hetzelfde. En de vragen die men kan hebben als het gaat over het onderhoud kunnen net zoveel verschillen. Wat echter overeenkomt is dat iedereen ten volste wil genieten van de tuin en er ook van kan blijven genieten. Wat zijn uw wensen als het gaat om uw tuinonderhoud in Wassenaar? Welke diensten wilt u graag uitgevoerd zien worden? Ziet u mogelijkheden om uw tuin te verbeteren? Voor een antwoord op al deze vragen en meer zijn wij het adres voor u.

Garden Royaal.

Het kan om uiteenlopende redenen zijn waarom u het onderhoud aan ons uitbesteedt. Of u nu geen groene vingers heeft, geen tijd of niet over de juiste kennis beschikt, wij bieden altijd kwaliteit. Samen met ons blijft u genieten van een fantastische tuin.

Als het gaat om uw tuinonderhoud of meer in Wassenaar

Dat wij de aangewezen partner zijn als het gaat om uw tuinonderhoud in Wassenaar is logisch. Als hovenier bieden wij u een uitgebreide dienstverlening aan als het gaat om uw tuin. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg en natuurlijk het onderhoud. Zoals gezegd kan deze dienst zeer divers worden uitgelegd. Uw wensen staan altijd voorop. Daarom betrekken we u op persoonlijke wijze bij onze dienstverlening. Als het gaat om uw tuinonderhoud in Wassenaar dan begint deze dienst met een persoonlijk gesprek.

We gaan samen met u uw tuin in. U kunt dan direct uitleg en advies van ons verwachten. We vertellen u dan welke plant wel en niet gesnoeid mag worden. Gaat de bestrating nog mee en hoe zit het met de drainage.

U bepaalt zelf wat u wel of niet aan ons overlaat. Een ding is zeker. Met ons tuinonderhoud voor u in Wassenaar weet u zeker dat u van een optimale tuin blijft genieten.

Maatwerk door persoonlijke aandacht

Onze naam 'Garden Royaal' heeft betrekking op meer dan alleen de tuin. Ook als het gaat om persoonlijke aandacht geven wij u een royale behandeling. Het bedrijf is voortgekomen vanuit de ervaring en kennis van Sebastiaan de Lange die sinds 1994 als hovenier actief is. Het bedrijf bestaat sinds 2010 en we hebben sindsdien al zeer veel tevreden klanten mogen helpen.

Ook als het gaat om tuinonderhoud voor u in Wassenaar staan uw wensen voorop.

We kunnen u in alle opzichten bijstaan als het gaat om uw tuin. Van het snoeien en rooien tot het aanleggen van bestrating of kunstgras. Op de website kunt u meerdere foto's bekijken die u een impressie geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.

06 53 38 73 38 info@gardenroyaal.nl

Tuinonderhoud Wassenaar - Garden Royaal

Tuinonderhoud Wassenaar Tuinonderhoud Wassenaar Tuinonderhoud Wassenaar

Top
Copyright Garden Royaal 2017 - Algemene voorwaarden
 Copyright Garden Royaal 2017