Hoe herken je zevenblad?


Zevenblad is een onkruid dat erg kan woekeren in de tuin en heeft licht groene bladeren met 7 blaadjes eraan. De stengel is driehoekig en breekt snel af bij wieden. Zevenblad heeft een witte bloem en de bloeitijd is juni-juli. De wortels van het zevenblad zijn ook wit en kunnen meters lang worden.

Zevenblad bestrijden?

Zevenblad kun je wieden alleen is het belangrijk dat je alle witte wortels probeert mee te nemen, dit zal niet in een keer gaan dus je zult het een aantal keer moeten herhalen.

Om zevenblad effectief te bestrijden kun je dit het beste aanpakken met een  bestrijdingsmiddel die ecologisch verwantwoord is. Door het eenvoudige aan te brengen op de bladeren van het zevenblad zal het langzaam afsterven, je zult niet alles in 1 keer bestrijden dus herhaal het een aantal keer tot je zeker weet dat ja al het zevenblad hebt bestreden.
 

Waarmee Zevenblad bestrijden

1. Heeft u een grote tuin met veel zevenblad dan is Ultima tegen Zevenblad  de beste en goedkoopste oplossing. Dit is een kant en klare oplossing die u gelijk kunt gebruiken en effectief werkt.

 

Pluspunten van zevenblad

Naast dat zevenblad een ergernis is voor vele mensen is zevenblad een snel groeiend onkruid en uiterst geschikt om ook als bodembedekker te gebruiken voor de mensen die ervan houden.  Daarnaast is zevenblad ook eetbaar en heeft en bevat veel vitamine A en C.

Bestel hier uw Ultima tegen zevenbladTop
Copyright Garden Royaal 2017 - Algemene voorwaarden
 Copyright Garden Royaal 2017