Hovenier Delft

Hovenier Delft | Hoveniersbedrijf Garden Royaal

De hovenier die ook voor u in Delft alles weet te realiseren ontdekt u bij ons. Sebastiaan de Lange en zijn team vormen samen Garden Royaal. Uw partner voor het ontwerp, de tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin. Een professionele aanpak die u en uw wensen centraal stelt. Wij als de hovenier voor u in Delft maken gebruik van een creatieve aanpak als het gaat om uw tuinaanleg. Welke werkzaamheden wij ook voor u mogen verzorgen, uw tevredenheid is altijd het doel. Wij verzorgen kleine, maar vooral ook grote tuinen van A tot Z.

Daarbij kan ieder element dat uw tuin opmaakt door ons worden opgepakt. Wij combineren onze ervaring en kennis met het gebruik van de juiste materialen. Van de planten en bloemen tot de bestrating en de verlichting. Als het gaat om uw tuin dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij als de hovenier voor u in Delft maken van uw droomtuin een werkelijkheid.

Als uw hovenier in Delft pakken we alles aan, van uw tuinaanleg tot het onderhoud

U kunt van ons een totaalpakket verwachten als het gaat om uw tuin. Wij als uw hovenier in Delft kunnen ook uw tuinaanleg in het geheel aanpakken. De realisatie van uw droomtuin kan pas beginnen als we weten wat uw wensen zijn. Daarom begint de tuinaanleg met een persoonlijk gesprek bij u thuis. Voor het ontwerp werken wij samen met tuin- en landschapsarchitectenbureau Greenberg Designing Outdoor Spaces. Deze samenwerking geeft ons de ruimte om u een totaalpakket aan te bieden als het gaat om uw tuinaanleg. Wij zorgen er als uw hovenier in Delft voor dat u betrokken wordt bij proces. Het ontwerp wordt pas aangelegd als u er tevreden mee bent.

Hoe mooi uw tuinaanleg ook gedaan is, iedere tuin moet onderhouden worden. Ook daarvoor kunt u bij ons als hovenier terecht in Delft. Van het vernieuwen van uw bestrating tot het rooien van uw bomen. Wij zorgen ervoor dat u het gehele jaar door blijft genieten van uw tuin. Ook als het gaat om advies en raad staan we voor u klaar. Zo kunt u zelf bepalen welk onderhoud u aan ons uitbesteed en wat u zelf aanpakt.

Wij maken uw droomtuin tot een werkelijkheid

Wij zijn niet zomaar een hovenier voor u in Delft. Persoonlijke aandacht staat hoog bij ons in het vaandel. Garden Royaal bestaat sinds 2010, maar onze ervaring gaat terug tot 1994. Toen is Sebastiaan de Lange begonnen als hovenier. Werkzaamheden die met een passie voor tuinen worden uitgevoerd. Uw tevredenheid is altijd het doel. Op de website kunt u foto's bekijken van afgeronde projecten die u de nodige inspiratie geven.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Hovenier Delft Hovenier Delft Hovenier Delft

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB