Hovenier Den Haag

Hovenier Den Haag | Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Zoekt u een goede hovenier in Den Haag? Een hovenier die meer doet dan alleen een tuin aanleggen, maar die echt zorgt voor de tuin waar u al lange tijd van droomt? Neem dan contact op met Garden Royaal. Garden Royaal is de hovenier voor Den Haag en omstreken met een specialisatie in bijzondere tuinen. Wij ontwerpen en leggen luxe tuinen aan waar u dag in dag uit van kunt genieten.

Expertise en persoonlijke aandacht

Garden Royaal is een klein bedrijf met grote expertise. Met ons eigen team bieden wij u maximale service en persoonlijke aandacht. Wij vinden het fijn om intensief met u samen te werken en zijn echt betrokken. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit: van het ontwerp tot het verzorgen van de benodigde materialen en de aanleg. Daarbij profiteert u niet alleen van kennis en kunde, maar ook van een vast aanspreekpunt.

Wij willen meer zijn dan “slechts” een hovenier; wij zien onszelf als partner voor uw droomtuin. Samen zorgen wij ervoor dat er een tuin komt die tot in de kleinste details aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat wij niet alleen luisteren naar wat u wilt, maar ook op basis van onze eigen kennis en ervaring zorgen voor waardevolle input.


Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij als hovenier in Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en maken een afspraak om uw ideeën te bespreken. Op basis hiervan zorgen wij voor een offerte op maat.


Hovenier Den Haag - Hoveniersbedrijf Garden Royaal

professioneel tuinonderhoud Wassenaar - professioneel tuinonderhoud Voorschoten - tuinonderhoud Den Haag - tuinonderhoud Voorburg - tuinonderhoud Voorschoten - hovenier den Haag - hoveniersbedrijf Den Haag - hoveniersbedrijf Wassenaar - hoveniersbedrijf Voorburg - hoveniersbedrijf Voorschoten
Hovenier Den Haag Hovenier Den Haag Hovenier Den Haag

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB