Hovenier Den Haag

Hovenier Den Haag | Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Met de juiste hovenier voor u in Den Haag kunt u genieten van uw droomtuin. Voor een totaalpakket als het gaat om tuin met een garantie van meerwaarde zijn wij uw partner. Bij Garden Royaal staan Sebastiaan de Lange en zijn team voor u klaar. Wij zijn de hovenier voor u in Den Haag en kunnen alles als het gaat om uw tuin realiseren. Van de tuinaanleg tot het onderhoud daarvan. Op creatieve wijze realiseren wij een droomtuin naar uw wensen. Van A tot Z verzorgen wij uw tuin zoals u dat wenselijk vindt.

Niet alleen beschikken wij over de kennis en ervaring, ook maken wij gebruik van de juiste materialen. Het kan gaan om het leggen van kunstgras of de drainage. Welke taken we ook voor u aanpakken, we zorgen ervoor dat u tevreden zult zijn. Tuinen kunnen zeer verschillend zijn. Wij pakken echter iedere tuin aan. Een kleine tuin, maar in het bijzonder de grotere tuinen kunnen wij voor u aanpakken.

Ook als het gaat om een tuinaanleg zijn wij uw hovenier in Den Haag

Wat zijn uw wensen die wij als hovenier voor u in Den Haag kunnen waarmaken? Als het bijvoorbeeld gaat om uw tuinaanleg dan zorgen wij ervoor dat u een tuin op maat kunt verwachten. Dat begint natuurlijk met het ontwerp. Om u te voorzien van een werkelijk professioneel ontwerp werken wij samen met tuin- en landschapsarchitectenbureau Greenberg Designing Outdoor Spaces. Van de eerste schets tot de uiteindelijke tuinaanleg betrekken wij u bij de werkzaamheden. Door nauw contact te onderhouden weet u precies wat er gaat gebeuren. Het spreekt voor zich, maar uiteraard gaan wij pas aan de slag als u akkoord bent met het ontwerp.

Hoe mooi uw tuin ook is, deze is altijd onderhevig aan onderhoud. En daarvoor kunt u ons als hovenier voor u in Den Haag ook aanspreken. Ook als het gaat om onze deze dienstverlening heeft u bij ons alle keuze hoe dit moet worden ingevuld. Van het rooien van uw bomen tot het wieden van onkruid, wij staan voor u klaar. Natuurlijk kunt u van ons ook het nodige verwachten als het gaat om advies en raad. Wij zijn meer dan alleen maar een hovenier voor u in Den Haag. Ons werk is pas af wanneer u tevreden bent.

Persoonlijke aandacht zodat we een antwoord kunnen geven op uw wensen

Dat uw tuin een belangrijke ruimte is begrijpen wij. Wij zorgen er dan ook voor dat wie u bent weerspiegeld wordt in de tuin zelf. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. We nemen dan ook alle tijd voor u.

Garden Royaal bestaat sinds 2010. Onze ervaring gaat echter terug tot 1994 toen Sebastiaan de Lange begonnen is als hovenier. Met een passie voor het vak staan we ook voor u klaar.

Neem contact op voor meer informatie.

Hovenier Den Haag Hovenier Den Haag Hovenier Den Haag

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB