Kunstgras: niet van echt te onderscheiden

Kunstgras is sterk in opkomst. Tegenwoordig is de kwaliteit en duurzaamheid zo goed dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bijna niet van echt te onderscheiden en voordelig in onderhoud is kunstgras een bijzonder geschikt alternatief voor het reguliere grasgazon.

Lees meer

Een kleine en toch sfeervolle tuin

Kleine tuinen zijn er vrij veel in Nederland. Vooral in de Randstad zijn er veel tuinen tot maximaal 50 vierkante meter. Een kleine tuin inrichten is eigenlijk moeilijker dan een grote tuin. De ruimte is immers beperkt.

Lees meer

Een tijdloze klassieke tuin

U kent ze ongetwijfeld, de klassieke tuinen van Versailles, of dichter bij huis de tuinen van Paleis ’t Loo. Dit zijn voorbeelden van klassieke tuinen zoals deze een paar eeuwen geleden werden aangelegd. Vaak zijn ze strak en symmetrisch, met een doolhof en een vijver en de struiken in een bepaald patroon geknipt.

Lees meer

Moderne tuin staat voor robuust, stoer, strak en licht.

De omschrijving van de moderne tuin is lastiger dan van de klassieke tuin.

Moderne tuinen staan voor robuust, stoer, strak en licht. Belangrijk aspect is de afstemming met het tuinmeubilair.

Lees meer

Een nieuwe manier van tuinieren: de verticale tuin

Een geheel nieuwe, innovatieve manier van tuinieren! De verticale tuin is geschikt om tegen een muur, schutting te plaatsen maar kan ook worden aangebracht als afscheiding tussen tuinen.

Lees meer

Een voortuin geeft uitstraling aan uw huis

De voortuin is het visitekaartje van uw huis. Of u nu een grote of kleine voortuin heeft. Het geeft de uitstraling van uw gezin en uw leven door. Maar het is wel een visitekaartje dat we vaak vergeten.

Is uw voortuin aan een opknapbeurt toe? Wij maken uw voortuin precies zoals u voor ogen hebt. Van heel kleurrijk tot onderhoudsvriendelijk en alles wat daar tussen ligt.

Lees meer

Dakterras en balkon: iets leuks op een kleine ruimte

Een dakterras of balkon is vaak beperkt in oppervlakte. Niet alleen de in te delen ruimte is beperkt, er dient ook rekening gehouden te worden met de draagkracht van terras of balkon. Daarnaast is belangrijk om te bedenken wat u wilt omdat een dakterras of balkon meestal alleen per (verhuis-)lift is te bereiken voor aanvoer van materiaal.

Lees meer

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB