Er zijn 2 soorten onkruid: Wortelonkruid en zaadonkruid

Onkruid in de tuin is een probleem waar iedereen met een tuin mee te maken heeft, de ene persoon heeft er geen probleem mee en laat het lekker groeien en de ander wil het onkruid uitroeien. Onkruid kan in mijn ogen heel mooi zijn in gemeente borders maar in particulieren tuinen vindt ik dat het niet thuis hoort. Er zijn 2 verschillende soorten onkruid zo heb je wortelonkruid en zaadonkruid.

Lees meer

Groene aanslag verwijderen

Heeft u last van Groene aanslag in de tuin? Lees dan verder en uw groene aanslag is verleden tijd. Groene aanslag is een veelvoorkomend probleem op bestratingen en zeker op betontegels, muren en vlonders. Groene aanslag levert gevaarlijke situaties op omdat het glad is waar u over zou kunnen uitglijden. Zorg ervoor dat u op tijd uw groene aanslag bestrijdt voordat het tuin seizoen begint zodat u zonder problemen over uw bestratingen of vlonders kan lopen.

Lees meer

Snoeiadvies: Snoeien om te groeien

Vaak wordt beplanting gesnoeid omdat het in de weg zit, over het pad hangt of omdat men denkt dat het de juiste tijd is om te snoeien.

"Goed snoeien is belangrijk. Dode takken moeten worden verwijderd en de boom of struik moet (weer) in ´model´ worden gebracht, hetgeen belangrijk is voor verdere ontwikkeling"

Lees meer

Tuinadvies met ons Tuin Onderhoudsplan

U heeft een mooie tuin en u vindt het leuk om hier in te werken maar....

  • Kunnen de bloembollen al worden gepland?
  • Wat en wanneer moet ik snoeien?
  • Hoe krijg ik mijn tuin in optimale conditie?

Lees meer

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB